ALLMÄNNA VILLKOR

AJP MODELS & RATES

ALLMÄNNA VILLKOR

Beställningar görs via återförsäljare eller kontakt med AJP Nordic

Vi kan erbjuda direktbetalning via faktura eller finansiering via Återförsäljare.

Köp av AJP Motorcykel
Vid orderläggning debiteras en delbetalning på 15% av ordervärdet. AJP Nordic lägger tillverkningsorder mot fabriken och en estimerad leveranstid erhålles.

Ca 2 veckor innan leverans betalas motorcykeln till fullo (alt finansiering startas) och AJP Nordic skickar registreringshandlingar till Transportstyrelsen. Transportstyrelsen skickar sedan registreringsskylten direkt till köparen som nu äger fordonet. Transportstyrelsen skickar normalt skylt och registreringsbevis inom en vecka vilket ger ca 1 vecka att teckna en lämplig försäkring.

AJP Motorcykeln skickas till överenskommen återförsäljare eller service partner som gör den leveransklar och lämnar ut den till köparen. Har inte köparen lämnat registreringsskylten till återförsäljaren monteras den i samband med upphämtning. Det är köparens ansvar att försäkra och ställa på fordonet innan det tas i trafik. Påställning sker enklast genom Transportstyrelsens applikation eller hemsida.

Är ni ett företag, återförsäljare eller har andra förutsättningar diskuterar vi det individuellt. Kanske vill ni inte registrera motorcykeln eller så skall betalning ske av någon annan än den slutliga ägaren. Ta kontakt så hittar vi en lämplig lösning.