AJP PR7

Den helt nya äventyrsmotorcykeln AJP PR7 höjer ribban i äventyrsinsatserna, delvis tack vare ett ultralätt chassi, en pålitlig encylindrig bränsleinsprutad motor kompletterad med mycket sofistikerad fjädring. Din nya bästa vän när det kommer till äventyrskörning. Oavsett om du gillar att ta en resa runt jorden eller åka genom landet, kommer du inte att bli besviken över PR7:s förmåga.

pr7

TEKNIK

Technology at the centre - With the new 8 inch screen

Tekniken i centrum – Med den nya 8-tumsskärmen kommer du att kunna övervaka en mängd information. Allt från navigationskartor, hastighets- och temperaturdata till OBD-diagnostik och anpassade appar.

Världen ligger framför dig.

PR7 front
PR7 side
PR7 back

MOTOR

Pålitlighet möter prestanda

Hjärtat i PR7 är en kompakt, lätt och modern motor, utrustad med en balansaxel (låga vibrationer) och en 6-växlad växellåda, vilket gör den perfekt för att matcha äventyrsfilosofin. Cykeln möjliggör en optimal utforskning av vridmomentet som levereras av den encylindriga vattenkylda motorn, med en dubbel överliggande kamaxel, 4 ventiler, och matas av ett modernt insprutningssystem med en Ø45 mm kropp. Den nya PR7 har den allra senaste Euro 5-utsläppsöverensstämmelsen.

PR7 Engine

UPDATERAD ECU

PR7 updated ECU

Alla nya AJP-motorcyklar kommer med en öppen OBD-sensor som gör att alla kan diagnostisera sin AJP-motorcykel.


Plugga helt enkelt in din OBD-läsare och få tillgång till din motorcykels värden. Utveckla din egen frihet.

När som helst, var som helst.

SUSPENSION

Den helt nya Ø48 mm stängda patronen ZF Sachs frontfjädring med 300 mm rörelse, erbjuder en ultimat prestanda i all typ av terräng. Fjädringen samarbetar perfekt med de maskinbearbetade AJP PR7 2021 trippelklämmorna. Den bakre stötdämparen är en helt justerbar ZF Sachs med reservoar och 280 mm vandring. Båda, bakdämpare och fjädring, är intuitiva och lätta att ändra inställningen.

PR7 Suspension

ERGONOMI

PR7 Ergonomics

Den helt nya äventyrsinspirerade rallysätet ger föraren extra komfort under alla förhållanden. Helt vattentätt tyg och förbättrad ergonomi skapar den mest bekväma äventyrsupplevelsen som AJP någonsin har gjort

ÄVENTYR – ADVENTURE

Den ultimata karossen för perfekt harmoni mellan man och maskin.
AJP “PP” – Rallytorn i hårdplast med Hella Rally-ljus, AJP Pro Metal Skid-plate och handskydd ser till att du alltid är redo för äventyr.
Brembo-bromsar med förbättrade flätade linjer gör dig stoppbar vid rätt ögonblick och en Acerbis Co-developed 17L tank ger dig rätt mängd gas för att driva dina drömmar. Snorkelluftfiltret och raid-ready bränslesystem gör PR7 Adventure ostoppbar, oavsett var du kör.

*Ändringar av lageravgaserna kan gälla beroende på landhomologering.

PR7 Adventure

Källa: AJP Motorcycles