spr240 supermoto right side

SPR 240

SPR 240 Supermoto är en absolut nödvändighet för alla fritidsförare.

Vridmomentet i denna 240 motor är speciellt utvecklad för låg- och medeleffekt och har mycket lågt underhåll.

Det överkomliga priset gör denna terrängmotorcykel unik i kategorin enduro-fritid.

När dagen för att uppgradera kommer, lägg helt enkelt till nya delar från de tillgängliga powerparts för denna motorcykel och njut av en pålitlig maskin som älskar att utforska varje nytt territorium.

PRESTANDA

Den SOHC 233cc luft/oljekylda encylindriga motorn är en extremt pålitlig maskin som ger ett betydande vridmoment när du behöver det. Den 5-växlade transmissionen gör att hela motorn känns kompakt och lätt, perfekt för terräng.

spr 240 supermoto back right side

RAM OCH CHASSI

AJP SPR-ramen är noggrant tillverkad och fullt utvecklad internt av grundarens händer. Alla AJP ramar är byggda med hjälp av ett hybridsystem av stål och aluminium med en specifikt flexibel geometri som tillåter alla typer av körning.

Från lekfull snärtförmåga till racingprestanda maxad gasrespons, AJP-ramar är utvecklade för tillförlitlighet och prestanda.

spr240 engine 2023

spr 240 supermoto left side

SUSPENSION

Extrem kapacitet vart du än kör.

Den fullt justerbara AJP-fjädringen och SF SACHS bakre stötdämpare ger dig självförtroende och anpassningsförmåga för alla typer av körning. 280 mm rörelse fram och 300 mm bak, intuitiv justering och underhållsfri teknik är premisserna för SPR´S suspensions uppsättning.

spr 240 back wheel

FUNKTIONER

  • Kraftigt gjuten svängarm
  • AJP motorskydd
  • AJP Handskydd
  • 9,5L Bensintank
  • Braktec bromsuppsättning med flätade linjer
  • Powerparts
spr240 supermoto front wheel

Källa: AJP Motos