spr250 right side 2023

SPR 250

SPR 250 ger körglädje både i endurospåret och på vägen.

SPR250 har ett ultralätt chassi, en pålitlig 250cc monocylinder med elektronisk insprutningsmotor och en sofistikerad fjädringsuppsättning.

Hanteringen förbättras av den senaste fullt justerbara Sachs-fjädringen, så allt du behöver göra är att #Chooseyourpath framåt och vrida gasen till max, SPR klarar det

PRESTANDA

Utvecklad för att övervinna och anpassa till alla omständigheter, den vätskekylda 250cc-motorn är en skottsäker maskin som ger ett betydande vridmoment men håller en mycket lätt och pålitlig karaktär.

Det ger SPR250 möjligheten att bokstavligen kryssa fram var som helst, från klippiga berg till stadsområden. Det är den perfekta lätta allround hojen.

Gasresponsen styrs av en Athena ECU som ger betydande hjälp över alla hinder som du kanske vill passera.

spr250 front left side 2023

RAM OCH CHASSI

Alla AJP Frames är noggrant tillverkade och fullt utvecklade internt av grundarens händer. SPR – Line har noggrant uppgraderats för att passa alla racingstandarder som krävs för att vinna mästerskap.

Alla AJP ramar är byggda med ett hybridsystem av stål och aluminium med en specifikt flexibel geometri som tillåter alla typer av körning. Från lekfull snärtförmåga till maximalt gasrespons, AJP Frames är utvecklade för tillförlitlighet och prestanda.

spr250 engine protection

SUSPENSION

Den fullt justerbara progressiva ZF SACHS-inställningen ger dig självförtroende och anpassningsförmåga för alla typer av körning.

300 mm rörelse fram och bak, intuitiv inställning och underhållsfri teknik är premisserna för SPR:s suspension uppsättning.

spr250 front suspension seals

UPPDATERAD EDU

Alla nya AJP-motorcyklar kommer med en öppen OBD-sensor som gör att alla kan diagnostisera sin AJP-motorcykel.

Plugga helt enkelt in din OBD-läsare och få tillgång till din motorcykels värden. Utveckla din egen frihet.

Var som helst, när som helst.

FUNKTIONER

  • Kraftigt gjuten svängarm
  • AJP motorskydd
  • AJP Snorkel luftilter
  • AJP handskydd
  • Öppen OBD-Sensordiagnos
  • Acerbis 9,5L Bensintank
  • Braktec bromsuppsättning med flätade linjer
  • Powerparts
spr250 above 2023

Source: AJP Motos