SPR 250

SPR 250 höjer ribban i äventyrsinsatserna, delvis tack vare ett ultralätt chassi, en pålitlig 250cc monocylinder med elektronisk insprutningsmotor och en sofistikerad fjädringsuppsättning.

Oavsett om du gillar att uttrycka din talang för att glida av lera i skogen eller pendla genom staden, kommer du att glida in i framtiden med ett maxat flin och dina ådror susar av glädje. Hanteringen förbättras av den senaste fullt justerbara Sachs-fjädringen, så allt du behöver göra är att välja din väg framåt och vrida gasen till max, SPR klarar det.

SPR 250 enduro

PRESTANDA

Utvecklad för att övervinna och anpassa till alla omständigheter, den vätskekylda 250cc-motorn är en skottsäker maskin som ger ett betydande vridmoment men behåller en mycket lätt och pålitlig karaktär. Det ger SPR250 möjligheten att kryssa bokstavligen var som helst, från klippiga berg till stadsområden. Det är den perfekta lätta allroundhojen. Gasresponsen styrs av en Athena ECU som ger betydande hjälp över alla hinder som du kanske vill passera.

SPR 250 Performance

RAM OCH CHASSI

SPR 250 Frame and chassis


Alla AJP-ramar är noggrant tillverkade och fullt utvecklade internt av grundarens händer. SPR – linjen har noggrant uppgraderats för att passa alla racingstandarder som krävs för att vinna mästerskap.

Alla AJP ramar är byggda med ett hybridsystem av stål och aluminium med en specifikt flexibel geometri som tillåter alla typer av körning. AJP ramar är utvecklade för pålitlighet och prestanda, från lekfull snärtförmåga till maximalt gasrespons.

SUSPENSION

ZF Sachs Ø48 mm fjädring – 300 mm slaglängd helt justerbar med slutna patroner ger dig självförtroende och anpassningsförmåga för alla typer av körning. Intuitiv trimning och underhållsfri teknik är premisserna för SPR:s upphängningsuppsättning.

SPR 250 suspension

UPPDATERAD EDU

Alla nya AJP-motorcyklar kommer med en öppen OBD-sensor som gör att alla kan diagnostisera sin AJP-motorcykel.

Plugga helt enkelt in din OBD-läsare och få tillgång till din motorcykels värden. Utveckla din egen frihet.

När som helst, var som helst.

SPR 250 Updated EDU

FUNKTIONER

SPR 250 Features
  • Signatur kraftig gjuten svängarm
  • AJP motorskydd
  • AJP Snorkel luftfilter
  • AJP Handskydds skydd
  • Öppen OBD-sensordiagnos
  • Acerbis 9,5L Bensintank
  • Braktec bromsuppsättning med flätade linjer
  • Powerparts

Källa: AJP Motorcycles