spr510 right side 2023

SPR 510R

SPR 510R är den vuxna 4-taktaren som AJP utvecklat endast för extrema förare.

Denna Dirtbike förenar ett rikligt utbud av styrka, kraftigt vridmoment och smidighet som är allt annat än tung. Det är den perfekta 4-taktsrippern för att dräpa lera och njuta av full kraft.

SPR 510R använder en tillförlitlighetsbeprövad monocylinder med bränsleinsprutning för en konsekvent, enkel underhållsdrift och är utrustad med en pålitlig 6-växlad transmission samt den ultimata progressiva fjädringsuppsättningen utvecklad av SACHS.

spr510r back right 2023

HÖG PRESTANDA

DOHC 501cc vätskekylda motorn delar mycket av sina komponenter och utveckling med den också racerbeprövade SPR310R-motorn men ger en betydande ökning av kraft och vridmoment. Det ger i sin tur SPR510R dess lätta karaktär och explosiva attityd.

Med extrem kraft kommer (vanligtvis) extremt ansvar så vi försåg SPR510R med en exakt avstämd Athena ECU som gör att våra enduroförare kan ha kontroll över maskinen, när som helst, var som helst.

spr510r bashplate engine

RAM OCH CHASSI


Alla AJP-ramar är noggrant tillverkade och fullt utvecklade internt av grundarens händer. SPR – linjen har noggrant uppgraderats för att passa alla racingstandarder som krävs för att vinna mästerskap.

Alla AJP ramar är byggda med ett hybridsystem av stål och aluminium med en specifikt flexibel geometri som tillåter alla typer av körning. AJP ramar är utvecklade för pålitlighet och prestanda, från lekfull snärtförmåga till maximalt gasrespons.

spr510r above cockpit
spr510r front left side 2023
spr510r front 2023

SUSPENSION

ZF Sachs Ø48 mm fjädring – 300 mm slaglängd helt justerbar med slutna patroner ger dig självförtroende och anpassningsförmåga för alla typer av körning. Intuitiv trimning och underhållsfri teknik är premisserna för SPR:s upphängningsuppsättning.

UPPDATERAD EDU

Alla nya AJP-motorcyklar kommer med en öppen OBD-sensor som gör att alla kan diagnostisera sin AJP-motorcykel.

Plugga helt enkelt in din OBD-läsare och få tillgång till din motorcykels värden. Utveckla din egen frihet.

När som helst, var som helst.

spr510r back weel

FUNKTIONER

  • Signatur kraftig gjuten svängarm
  • AJP motorskydd
  • AJP Snorkel luftfilter
  • AJP Handskydds skydd
  • Öppen OBD-sensordiagnos
  • Acerbis 9,5L Bensintank
  • Brembo bromsuppsättning med flätade linjer
  • Hydraulisk koppling

Källa: AJP Motos