SPR 510R

Mer kraft och prestanda, hela tiden. SPR 510R är den vuxna 4-taktaren som AJP utvecklat endast för extrema förare. Lättsam natur? Glöm det.

Denna Dirtbike samlar ett rikligt utbud av styrka, mycket vridmomentkraft i hantering och smidighet som är allt annat än tung. Det är den perfekta 4-taktsrippern för att dräpa lera och njuta av full kraft. SPR 510R använder en tillförlitlighetsbeprövad monocylinder med bränsleinsprutning för en konsekvent, enkel underhållsdrift och är utrustad med en superpålitlig 6-växlad transmission samt den ultimata progressiva fjädringsuppsättningen utvecklad av SACHS.

Njut!

SPR 510

HÖG PRESTANDA

DOHC 501cc vätskekylda motorn delar mycket av sina komponenter och utveckling med den också racerbeprövade SPR310R-motorn men ger en betydande ökning av kraft och vridmoment. Det ger i sin tur SPR510R dess lätta karaktär och explosiva attityd. Inte för svaga hjärtan, egentligen. Med extrem kraft kommer (vanligtvis) extremt ansvar så vi försåg SPR510R med en exakt avstämd Athena ECU som gör att våra enduroförare kan ha kontroll över maskinen, när som helst, var som helst.

SPR 510 High performance

RAM OCH CHASSI

SPR 510 Frame and chassis


Alla AJP-ramar är noggrant tillverkade och fullt utvecklade internt av grundarens händer. SPR – linjen har noggrant uppgraderats för att passa alla racingstandarder som krävs för att vinna mästerskap.

Alla AJP ramar är byggda med ett hybridsystem av stål och aluminium med en specifikt flexibel geometri som tillåter alla typer av körning. AJP ramar är utvecklade för pålitlighet och prestanda, från lekfull snärtförmåga till maximalt gasrespons.

SUSPENSION

ZF Sachs Ø48 mm fjädring – 300 mm slaglängd helt justerbar med slutna patroner ger dig självförtroende och anpassningsförmåga för alla typer av körning. Intuitiv trimning och underhållsfri teknik är premisserna för SPR:s upphängningsuppsättning.

SPR 510 suspension

UPPDATERAD EDU

SPR 510 updated EDU

Alla nya AJP-motorcyklar kommer med en öppen OBD-sensor som gör att alla kan diagnostisera sin AJP-motorcykel.

Plugga helt enkelt in din OBD-läsare och få tillgång till din motorcykels värden. Utveckla din egen frihet.

När som helst, var som helst.

ENDURO RACING FUNKTIONER

SPR 510 Enduro racing features
  • Signatur kraftig gjuten svängarm
  • AJP motorskydd
  • AJP Snorkel luftfilter
  • AJP Handskydds skydd
  • Öppen OBD-sensordiagnos
  • Acerbis 9,5L Bensintank
  • Brembo bromsuppsättning med flätade linjer
  • Hydraulisk koppling

Källa: AJP Motorcycles